Boligejendom
Sandkaj 21
2150 Nordhavn

Beskrivelse af ejendommen

I det populære Nordhavn finder du ejendommen, Sandkaj 19-21, som anvendes til beboelse. Ejendommen er opført i 2016 og ligger lige ud til Nordhavn Bassin. Ved denne ejendom findes både indkøbsfaciliteter og cafeer, dertil gåafstand til bus-, tog- og metroforbindelser.

Ønsker du en lejlighed i denne ejendom, vil vi for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at medlemmer i en pensionskasse under PKA har fortrinsret til boligerne. Du kan læse nærmere om tildelingsreglerne her. Ledige boliger markedsføres typisk på websitet findbolig.nu.

Fakta om Sandkaj 21
2150 Nordhavn
Sandkaj 19-21 
Antwerpengade 2-4
Bordeauxgade 1-3
Antwerpengade 2-4
Ystadgade 2 og 6
Ejendom
 • Antal lejemål 95
 • Antal værelser 2 - 4
 • Areal (m2) 9.330 kvm | 53 - 145 kvm
 • Opførelsesår 2016
 • Energimærkning
  A2015
 • Ejendomsadministrator
  DEAS
 • Vicevært
  DEAS Facility Services
Ejerforhold 
 • Sygeplejerskernes og Lægesekretærernes Ejendomsaktieselskab

Er du beboer i denne ejendom?

Kontakt ejendommens administrator

Har du spørgsmål om din lejekontrakt, husleje, varmeregnskab eller driften af ejendomme, så kontakt venligst vores ejendomsadministrator direkte, som enkelt vil kunne hjælpe dig.

Ejendomsadministratoren på denne ejendom er DEAS. Gå til Deas’ website her. 

Kontakt ejendommens vicevært

På alle vores ejendomme har vi en viceværtløsning; enten en fast vicevært, et ejendomsservicefirma eller en fast vicevært i kombination med et ejendomsservicefirma. Det fremgår typisk af opslag på ejendommen. Har du spørgsmål om den daglige drift af ejendommen, så kontakt venligst viceværten direkte. Er du i tvivl, så beder vi dig kontakte ejendomsadministrationsselskabet.

Kort

Find vej til ejendommen. På kortet her kan du også se ejendommens beliggenhed i forhold til butikker, offentlig tranport, supermarkeder m.m.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om en af vores ejendomme? Så gør vi først og fremmest opmærksom på, at vi har outsourcet den daglige ejendomsadministration til hhv. DEAS og Newsec.

Klik her, hvis du ønsker at kontakte PKA Ejendomme.

Er du beboer eller erhvervskunde hos os?

Hvad drejer din henvendelse sig om?

Hvad drejer din henvendelse sig om?

Hvad ønsker du hjælp til?

Kontakt os

Vi gør opmærksom på, at vi har outsourcet den daglige administration til ejendomsadministrationsselskaberne DEAS og Newsec. Har du spørgsmål til din lejekontrakt, husleje, varmeregnskab eller driften af ejendommen, anbefaler vi, at du ringer direkte til ejendomsadministratoren, der enkelt vil kunne hjælpe dig.

Hvis du ønsker at indsende en henvendelse gennem PKA Ejendomme, bedes du udfylde dine oplysninger nedenfor. Din henvendelse vil blive videresendt til den respektive administrator, og du vil blive kontaktet direkte.

Kontakt os

Kontakter du os som leverandør til en af vores ejendomme, beder vi dig som udgangspunkt om at kontakte den respektive person - fx hos DEAS eller Newsec - der har rekvireret din ydelse/leverance. I denne forbindelse vil du også have truffet aftale omkring betaling mv.

Hvis du ønsker at indsende en henvendelse gennem PKA Ejendomme, bedes du udfylde dine oplysninger nedenfor. Din henvendelse vil blive videresendt til den respektive administrator på ejendommen, og du vil blive kontaktet direkte.

Kontakt os

Vi gor opmærksom pả, at vi har outsourcet den daglige ejendomsadministration til hhv. DEAS og Newsec. Har du sporgsmål til din lejekontrakt eller drift af ejendommen, anbefaler vi, at du ringer direkte til din ejendomsadministrator for at fä hurtig hjælp.

Hvis du ønsker at indsende en henvendelse til PKA Ejendomme, bedes du udfylde oplysningerne nedenfor.

Sådan ansøger du om et erhvervslejemål

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende leje af erhvervslokaler, bedes du udfylde nedenstående kontaktformular. Det er forskelligt fra ejendom til ejendom, om udlejningen administreres af hhv. PKA Ejendomme eller administrationsselskabet. Din henvendelse vil blive videresendt til det respektive udlejningsteam, som vil kontakte dig direkte.

Sådan ansøger du om en bolig

Hos PKA Ejendomme kan du ansøge om en bolig, når den bliver ledig, frem for den traditionelle opskrivning via venteliste.

Som medlem af en pensionskasse under PKA har du adgang til ca. 10.000 boliger fordelt over hele landet. Medlemmer af PKA har altså fortrinsret til boligerne, og ledige boliger markedsføres typisk på findbolig.nu.

PKA tildeler boligerne efter tre forskellige sæt tildelingsregler og efter medlemsanciennitet. Din chance for at få tildelt en bolig er størst, når din pensionskasse og dertilhørende gruppe har fortrinsret, men du kan også søge boliger, selvom du ikke er medlem. På findbolig.nu vil du kunne se, om du har mulighed for at søge bolig i en specifik ejendom.

Hvordan ønsker du at gå videre herfra?

Søg efter en ledig bolig pả findbolig.dk
Læs mere om tildelingsreglerne

Kontakt os

Kontakt os

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Tak for din henvendelse

Vi har modtaget din henvendelse og vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

billede af en mand med en telefon

Se ejendomme i nærheden