Velkommen indenfor

Om vores ejendomme

PKA Ejendomme er ansvarlig for forvaltningen af en portefølje på ~200 nye og ældre boligudlejningsejendomme samt attraktive erhvervsejendomme over hele landet, og vi arbejder for at udvikle ejendomme med fokus på grøn omstilling og social ansvarlighed.

Indgangsparti med trappeopgang i erhvervsejendom fra PKA Ejendomme
Fællesarealer i erhvervsejendom på Bredevej 2 i Virum
Klassisk københavnerejendom i hvid sten på Gammel Kongevej 178 på Frederiksberg

Løsninger, der står til fremtidens generation

Vi sætter krav til fremtidens bolig- og erhvervs­ejendomme

Vi skal gå forrest når vi bygger, drifter og vedligeholder, hvorfor vi løbende investerer i såvel mindre som omfattende nyindretninger af vores nye og eksisterende ejendomme, så de lever op til vores krav om de værditilbud, vi ønsker at give vores kunder og beboere.

~200

Ejendomme

En del af PKA fællesskabet

Ansvarlighed forpligter

På vegne af 355.000 medlemmer fra social og sundhedsområdet forvalter PKA en formue på 400 mia. kr., som blandt andet investeres i sol, vind og ejendomme. Så mange penge kan man ikke investere uden at tage ansvar for, at det gør en forskel.

“Vi mener, at miljøvenlige ejendomme i stigende grad vil blive efterspurgt i fremtiden, og vi er overbevist om, at tiltagene vil tiltrække og fastholde lejerne og medvirke til sikring af ejendommens værdi. PKA har i en del år tænkt klima ind i sine investeringer, og vi ønsker som professionel investor at udvise ansvarlighed i forhold til vores ejendomsinvesteringer. Det er både en god forretning på sigt og helt i tråd med vores medlemmers ønsker.”

Nikolaj Stampe

PKA

”Det er en integreret del af vores strategi at certificere vores nye og eksisterende ejendomme inden for mærknings- og certificeringsordninger som DGNB, LEED og Svanemærket. Certificeringerne er ligeledes med til at sikre robuste og attraktive ejendomsinvesteringer.”

Peter Gravesen

PKA

PKA Ejendomme i tal

0
erhvervsejendomme
0
boligejendomme
0K
erhvervskvadratmeter
0K
boligkvadratmeter

Vi skaber trygge hjem for ~10.000 beboere

Dit hjem skal føles trygt, og det skal være et sted, hvor du har lyst til at være. Det skal være nemt for dig at flytte ind, og det skal være nemt for dig at forstå din lejekontrakt.

Du skal trygt kunne overlade praktiske opgaver til en driftsansvarlig, og det skal være nemt tilgængeligt at få hjælp til uforudsete problemer. Det skal give dig energi at bruge fællesarealerne og omgås med dine naboer.

Og så skal det være nemt for dig at flytte ud igen, når livet byder på et nyt kapitel.

Vi skaber professionelle rammer for ~900 erhvervskunder

Din arbejdsplads skal give dig professionelle rammer og være med til at øge din daglige motivation.

Dit team skal blive mødt af fleksible lokaler, som opfylder jeres behov i hverdagen, og som byder på innovative faciliteter, der hjælper jer med at nå jeres målsætninger.

Og så skal det være nemt for jer at udvide eller flytte i nye lokaler, som I vokser og er klar til næste skridt på jeres rejse.

Bolig

Sandkaj 19-21

2150 København

Ejendom i en af byens mest spændende bydele tæt på vandet og hyggelige promenader fulde af liv.

Nøglesamarbejdspartnere

Et frugtbart og tillidsfuldt samarbejde med vores leverandører er en vigtig brik i vores ønske om at sikre tilfredshed hos beboere og kunder.

Fælles for alle vores leverandører og samarbejdspartnere er, at de er professionelle og deler vores syn på etik, ansvarlighed og ordentlighed i måden at drive virksomhed på og agere samfundsbevidst. De forstår, at vi arbejder med ejendomme, der danner rammer om menneskers hjem og base for virksomheder.

Vi har outsourcet vores ejendomsadministrationsaktiviteter til to dygtige ejendomsadministrationsselskaber, der er blandt vores nøglesamarbejdspartnere inden for fast ejendom.

Klassisk ejendom i Indre By fra PKA Ejendomme

Om PKA Ejendomme

PKA Ejendomme bygger på et solidt fundament af tryghed, fællesskab og ansvar; en historie vi med stolthed deler med pensionskasserne i PKA.

Vi ved, at det er de mennesker, som bor og arbejder i vores bygninger, der giver murstenene liv og værdi.

Det forpligter os.

Vi har en ambition og et samfundsansvar for at skabe levende rammer med grønne og innovative løsninger, som stadig står til næste generation.