Kontakt os

PKA Ejendomme er ejendomsforvaltningsselskab for pensionskasserne bag PKA. Vi gør opmærksom på, at vi har outsourcet den daglige administration til ejendomsadministrationsselskaberne DEAS og Newsec.
Angående udlejningen af vores boliger skal du være opmærksom på, at der gælder særlige tildelingskriterier for PKA’s boliger. Du kan læse nærmere om disse tildelingsregler her, eller du kan læse på boligportalen findbolig.nu under PKA som udlejer her.
Ansatte i PKA Ejendomme

Kontakt os på telefon

87 800 900

Vi har åbent

Mandag til torsdag kl. 8:30-16:00

Fredag kl. 8:30-15:00

Du er altid velkommen til at ringe til os inden for vores åbningstid, hvor vi sidder klar til at modtage din henvendelse.

Alt efter hvad din henvendelse drejer sig om, vil vi enten viderestille dig til den respektive kontaktperson eller oprette en sag, som vil blive håndteret af den respektive ejendomsadministrator eller afdeling.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du retter henvendelse som angivet nedenfor.

Beboer eller kunde?

Kontakt det ejendoms­ administrationsselskab, der fremgår af din lejeopkrævning og/eller lejekontrakt.

Vil du leje?

Kontakt det udlejningsselskab eller den mægler, der er tilknyttet den pågældende ejendom/lejemål. Find oplysninger på skiltningen på ejendommen og/eller på internettet/de sociale medier.

Leverandør?

Kontakt den respektive person – fx hos DEAS eller Newsec – der har rekvireret din ydelse/leverance. I denne forbindelse vil du også have truffet aftale omkring betaling mv.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om en af vores ejendomme? Så gør vi først og fremmest opmærksom på, at vi har outsourcet den daglige ejendomsadministration til hhv. DEAS og Newsec.

Klik her, hvis du ønsker at kontakte PKA Ejendomme.

Er du beboer eller erhvervskunde hos os?

Hvad drejer din henvendelse sig om?

Hvad drejer din henvendelse sig om?

Hvad ønsker du hjælp til?

Kontakt os

Vi gør opmærksom på, at vi har outsourcet den daglige administration til ejendomsadministrationsselskaberne DEAS og Newsec. Har du spørgsmål til din lejekontrakt, husleje, varmeregnskab eller driften af ejendommen, anbefaler vi, at du ringer direkte til ejendomsadministratoren, der enkelt vil kunne hjælpe dig.

Hvis du ønsker at indsende en henvendelse gennem PKA Ejendomme, bedes du udfylde dine oplysninger nedenfor. Din henvendelse vil blive videresendt til den respektive administrator, og du vil blive kontaktet direkte.

Kontakt os

Kontakter du os som leverandør til en af vores ejendomme, beder vi dig som udgangspunkt om at kontakte den respektive person - fx hos DEAS eller Newsec - der har rekvireret din ydelse/leverance. I denne forbindelse vil du også have truffet aftale omkring betaling mv.

Hvis du ønsker at indsende en henvendelse gennem PKA Ejendomme, bedes du udfylde dine oplysninger nedenfor. Din henvendelse vil blive videresendt til den respektive administrator på ejendommen, og du vil blive kontaktet direkte.

Kontakt os

Vi gor opmærksom pả, at vi har outsourcet den daglige ejendomsadministration til hhv. DEAS og Newsec. Har du sporgsmål til din lejekontrakt eller drift af ejendommen, anbefaler vi, at du ringer direkte til din ejendomsadministrator for at fä hurtig hjælp.

Hvis du ønsker at indsende en henvendelse til PKA Ejendomme, bedes du udfylde oplysningerne nedenfor.

Sådan ansøger du om et erhvervslejemål

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende leje af erhvervslokaler, bedes du udfylde nedenstående kontaktformular. Det er forskelligt fra ejendom til ejendom, om udlejningen administreres af hhv. PKA Ejendomme eller administrationsselskabet. Din henvendelse vil blive videresendt til det respektive udlejningsteam, som vil kontakte dig direkte.

Sådan ansøger du om en bolig

Hos PKA Ejendomme kan du ansøge om en bolig, når den bliver ledig, frem for den traditionelle opskrivning via venteliste.

Som medlem af en pensionskasse under PKA har du adgang til ca. 10.000 boliger fordelt over hele landet. Medlemmer af PKA har altså fortrinsret til boligerne, og ledige boliger markedsføres typisk på findbolig.nu.

PKA tildeler boligerne efter tre forskellige sæt tildelingsregler og efter medlemsanciennitet. Din chance for at få tildelt en bolig er størst, når din pensionskasse og dertilhørende gruppe har fortrinsret, men du kan også søge boliger, selvom du ikke er medlem. På findbolig.nu vil du kunne se, om du har mulighed for at søge bolig i en specifik ejendom.

Hvordan ønsker du at gå videre herfra?

Søg efter en ledig bolig pả findbolig.dk
Læs mere om tildelingsreglerne

Kontakt os

Kontakt os

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

Tak for din henvendelse

Vi har modtaget din henvendelse og vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

billede af en mand med en telefon

Mød os

Du finder os på vores kontorer i Skovlunde (Københavnsområdet) og Viby J (Aarhus-området). Book gerne en aftale på forhånd, så du ikke går forgæves.

Besøgsadresse Øst
Dyregårdsvej 1, 2740 Skovlunde
Parkering: Gæsteparkering på adresse.
Offentlig transport: Bus 350S

Besøgsadresse Vest
Gunnar Clausens Vej 28 (indgang 6), 8210 Viby J
Parkering: Gæsteparkering på adressen.
Offentlig transport: Bus A4

Ansat i PKA Ejendomme

MØD VORES TEAM

Find medarbejder

Vi er sat i verden for at skabe værdi – for ejerne og lejerne. Det starter med en organisation, der forstår, hvad det vil sige at skabe den gode lejeroplevelse, for beboere og for kunder.

Se en oversigt over vores medarbejdere, der hver dag arbejder for at give attraktive værditilbud til vores beboere og kunder.