Job & Karriere

Skal du med på rejsen?

Vores fundament er støbt af mursten og mennesker, som efterlever vores værdier og brænder for at skabe den gode lejeroplevelse.

Vi er drevet af ambitionen om at lave gode værditilbud i form af tidssvarende og bæredygtige bolig- og lokaleløsninger til vores kunder, og vi ønsker at tiltrække og fastholde kolleger, der deler den ambition.

Kunne det være dig?

Ansatte i PKA Ejendomme
Ansatte i PKA Ejendomme

LEDIGE STILLINGER

Plads til dig?

Vi er altid interesserede i at høre fra dygtige og engagerede kandidater, der deler vores passion for mursten og mennesker. Se vores ledige stillinger nedenfor eller send en uopfordret ansøgning til email: info@pka-ejendomme.dk

Se ledige stillinger her.

Projektchef

Erfaren projektchef til PKA Ejendomme

Driftschef

Erfaren driftchef til PKA Ejendomme

Administrativ Koordinator

Erfaren administrativ koordinator til PKA Ejendomme

Pjece

Om at arbejde i PKA Ejendomme

Læs pjecen: “Om at arbejde i PKA Ejendomme” her.

“Vi ønsker at være en organisation, hvor der er rart at være.”

Faglighed

Hos PKA Ejendomme kan du blive en del af en organisation med kritisk masse, og hvor du vil omgås af høj faglighed og professionalisme. Vi forventer, at den enkelte tager initiativ og ansvar, samt evner at træffe beslutninger på baggrund af indsigt og fakta – med kunden i fokus.

Fælles mål

Vi er opmærksomme på, at vi skal være agile som team og kunne opretholde og anerkende nye idéer og kreativitet i løsninger. Vi tror på, at de bedste resultater skabes gennem den enkeltes indsats og med teamets hjælp. Vi er og ønsker at være en organisation, hvor der er rart at være.

Fremtid

Vi ønsker og forventer at, den enkelte udvikles – både personligt og fagligt. Hos os er det den livslange læring, der er medvirkende til, at vi – uanset funktion – fortsat bidrager til teamets succes og tilfredse kunder. Vi forsøger derfor aktivt at sikre at, den enkelte har det bedst tænkelige rammer for at udvikle deres fulde potentiale.

Vi brænder for både mursten og mennesker

“Innovation, strategi og fællesskab er en stor del af vores hverdag, og vi gør plads til hinandens forskelligheder, fordi det er dem, der binder os sammen og gør os stærkere.”

Maria

Kommunikations- & marketing manager

De værdier og ambitioner, der ligger bag, matcher mit eget værdisæt. Vi er en ny organisation med et solidt bagland, og vi er lige nu på en spændende rejse, hvor vi sammen skal definere fremtidens ejendomsforvaltning.

Sisse

Boligchef